A fost creat un grup de lucru pentru construcția stației de epurare la Soroca

0
382
foto: www.facebook.com/primSoroca/

Primăria municipiului Soroca anunță constituirea grupului de lucru cu scopul de a atrage proiecte investiționale pentru construcția stației de epurare. La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc prima ședință, iar în această săptămână ar putea fi convocat din nou.

Administrația locală informează că din componența comisiei fac parte Aliona Pilipețchi, deputat în parlamentul Republicii Moldova, Lilia Pilipețchi, primarul municipiului Soroca, Veaceslav Rusnac, președintele raionului Soroca, Valeriu Ghimpu, viceprimar pe problemele de construcții, urbanism, gospodărie comunală, Mihail Ojog, administratorul SA „Regia Apă-Canal Soroca”, Artur Lesco, președintele Consiliului de administrație SA „Regia Apă-Canal Soroca”, președintele grupului de lucru, Igor Focșa, vice-administrator SA Regia Apă Canal, Soroca, Ion Babici, consilier municipal și Valentina Jamba, membra Coaliției Locale a Societății Civile din municipiul Soroca, președintele AO „Eco-Sor”.

La întrunire au participat și reprezentanții întreprinderii „Gloring Inginering”, în a căror concesiune este stația de epurare de la Bălți. Ședința a fost închisă, iar accesul presei la eveniment a fost interzis, cu toate că este un subiect important pentru interesul public.

Articolul precedentÎn Republica Moldova „femeile fac legea”
Articolul următorA mâncat bomboane și…a murit
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.