Raionul Soroca, cu o rată de vaccinare de 29 la sută și cu o incidență de 97 cazuri la 100.000 de locuitori, se află în Zona galbenă

0
200

   Conform datelor prezentate de Ministerul Sănătății, cea mai înaltă rată de vaccinare cu schema completă e înregistrată în Chişinău – 38%, SOROCA – 29%, Orhei şi Dubăsari câte 26%. Cea mai redusă acoperire vaccinală se atestă în UTA Găgăuzia 15%, Leova şi Sângerei 17%. Acoperirea naţională cu o doză constituie peste 27%, cu schemă completă – aproape 26%.

   Pe de altă parte, în prezent, cinci teritorii administrative ale Republicii Moldova sunt în zona roşie cu o incidenţă mai mare de 250 cazuri la 100 mii de persoane. E vorba de municipiile Bălţi, Chişinău, raioanele Vulcăneşti, Glodeni şi regiunea transnistreană.

Raionul Soroca, cu o incidență de 97 cazuri la 100.000 de locuitori este în Zona galbenă. Astfel, în perioada 1-7 noiembrie, în cele 68 de localitățăi ale raionului Soroca, cu o populație de 89688 de locuitori, au fost depistate 87 cazuri de infectare cu noul coronavirus.

 


Articolul precedent5 soroceni, 2 femei și 3 bărbați au decedat din cauza noului coronavirus
Articolul următorRegele sportului și-a desemnat campioana și la Soroca…/ VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.