Berbeci, săptămâna viitoare nu aveți timp pentru … melodrame

0
221

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec:

Pe parcursul zilelor următoare o să îți stabilești cu atenție prioritățile profesionale. De cele mai multe ori, obiectivele tale sunt destul de dificil de atins. Este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime, mai ales în această perioadă antrenantă. Nimic din ceea ce se întâmplă la birou nu reuşeşte însă să te dezechilibreze. În plan personal nu investeşti prea multă energie. Nu ai timp pentru melodrame, de niciun fel.

Taur:

Îţi este greu să îţi menţii intactă conduita când simți pe propria piele cruzimea celor din jur. Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil, atmosfera de la birou te ajută să îţi proiectezi noi obiective. Această nouă săptămână aduce primăvara în viața ta. Pentru tine, totul este intens pe plan personal. Partenerul se află mereu în priorităţile tale, deşi în zilele următoare petreceţi puţin timp împreună.

Gemeni:

Ai ajuns să accepți faptul că ideea de compromis te va urmări toată viața. Neajunsurile emoționale pe care le-ai trăit de mic copil au făcut din tine o persoană fragilă și extrem de vulnerabilă. Zilele acestea aduc neliniște în viața personală. Agitația din jur are un efect advers evident asupra propriului echilibru. Chiar dacă viața de zi cu zi îți oferă totuși suficiente satisfacții, dorința de a atinge perfecțiunea îți călăuzește întreaga mentalitate.

Rac:

Viaţa ta personală este plină de pasiune. Tot ceea ce faci în următoarele zile are menirea de a te face fericită. Colegii de birou şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate. Nu scapi niciodată de responsabilitate în astfel de situații. Deși consideri că îți cunoști limitele, în anumite contexte în care te vei afla nu vei reuși să îți controlezi reacțiile. Zilele se scurg armonios. Nimic din jur nu pare să îți deranjeze liniștea interioară.

Leu:

Atmosfera de lucru este incendiară încă din primele ore ale săptămânii. Deadline-urile foarte strânse îi deranjează peste măsură pe unii dintre colegi. Din păcate, conflictele sunt inevitabile. Deși încerci să nu te lași afectată de ele, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Chiar dacă cunoașterea de sine a devenit un scop evident pentru tine, nu îi lași pe cei din jur să fie prea intrusivi în ceea ce te privește.

Fecioară:

Limitele emoționale pe care le impui sunt dintre cele mai clare. Deși sunt persoane care încearcă să le ignore, comportamentul tău defensiv este determinant în acest sens. Te lași condusă într-un mod brutal de tot ceea ce îți debitează mintea. Ajungi să acționezi complet irațional. De asemenea, sunt persoane față de care ar trebui să simți măcar o infimă recunoaștere pentru tot ceea ce fac pentru tine. Ai grijă la modul în care alegi să îți expui punctul de vedere la birou.

Balanță:

Deși nu îți dorești acest lucru, situația cu care te confrunți în relația personală pare să tergiverseze unele decizii pe care este important să le iei cât mai repede. Te lași condusă de emoții. Îți este frică de ideea de un ‘nou început’. Firea sceptică te ține mereu în afara evenimentelor care au loc în viața ta. Poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat ca și experiență. Această săptămână este destul de solicitantă în ceea ce privește activitatea de la birou.

Scorpion:

În zilele următoare îți va lipsi acel sentiment de apartenenţă afectivă după care ai tânjit dintotdeauna. Deși în acest moment totul pare să fie stabil din punct de vedere emoțional, totuși nu te simți împlinită. Ești acompaniată de o mână de oameni dedicați și inimoși, iar tu continui să te simți singură. Ideea de ‘echilibru interior’ a ajuns să fie o utopie pentru tine. În carieră, deși nu faci mai nimic în acest sens, se întâmplă lucruri notabile în această săptămână.

Săgetător:

Abilitatea de a seduce este pusă la îndoială în această săptămână. Deși nu îți dorești o relație romantică, simți o nevoie atroce de a fi admirată de cei din jur. Această nevoie, dacă este analizată în profunzimea ei, poate scoate la iveală o neîncredere în sine patologică. Este important, atât pentru tine, cât și pentru cei din jur, să afli răspunsuri în ceea ce privește acest aspect al vieții tale. În căminul părinților reușești să îți găsești liniștea în zilele care urmează.

Capricorn:

Stima ta de sine ‘suferă’ o explozie în zilele care urmează. Tot ceea ce se întâmplă în jur te are pe tine în centrul atenției. Colegii de muncă încearcă să te atragă în jocuri imorale. Trebuie să înveţi să faci faţă sistemului în care lucrezi, fără însă ca valorile tale să fie afectate. Chiar dacă eşti sigură pe ceea ce ştii, la birou nu reuşeşti să îţi arăţi abilităţile. Firea ta retrasă nu este în avantajul tău. Este important să lucrezi la acest capitol.

Vărsător:

Interpretările tale asupra evenimentelor din jur nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din cauza asta, iar tu o știi. Ești neliniștită mereu și ceri foarte multe de la jumătatea ta. Pentru a evita disputele, apelează la o atitudine diplomată. Coordonarea colegilor este necesară la locul de muncă. O atitudine deschisă și dedicată aduce garantat succes întregii echipe.

Pești:

Te intrigă foarte mult unele din discuțiile pe care le ai la birou. Îți dai seama că mulți dintre cei cu care lucrezi zi de zi se pot încadra în cea mai joasă speță de oameni. Oportunismul și înșelătoria sunt două dintre aspectele cu care tu nu rezonezi sub nicio formă. Indiferent unde te vei afla, în perioada asta vei căuta să petreci mai mult timp singură. Este tot ceea ce ai nevoie pentru a te detașa de ceea ce se întâmplă în jur.


Articolul precedentA doua zi consecutiv, în Transnistria au fost depistate cele mai multe persoane infectate cu COVID-19. În raionul Soroca, +8 cazuri de infectare.
Articolul următorAstăzi va fi soare și cald, de până la +18 grade Celsius.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.