VIDEO: Angela Rusnac răspunde la acuzații și povestește cum sunt tratați pacienții cu COVID-19 la Soroca

0
2087

Angela Rusnac, șefa Spitalului Raional Soroca, povestește, într-un inteviu pentru televiziunea locală Sor Tv, despre cum au fost reorganizate câteva secții din instituția medico-sanitară, având în vedere că Spitalul din Soroca a devenit unul strategic în contextul epidemiei de coronavirus.

De asemenea, șefa spitalului informează cum sunt tratați pacienții diagnosticați cu COVID-19  la Soroca, dar și cum sunt echipați medicii. Potrivit ei, lucrătorii medicali au, la moment, toate echipamentele necesare pentru activitate cu bolnavii de coronavirus. Deși, unii angajați ai spitalului au afirmat contrariul pentru Observatorul de Nord.

Totodată, Angela Rusnac comentează acuzațiile pacientei Veronica Suveică, care s-a plâns de atitudinea medicilor într-un LIVE pe Facebook, duminica trecută, după care ea, dar și alți pacienți au fost transferați într-o secție a spitalului cu condiții mai bune.

Mai multe detalii aflați din imaginile video, realizate de Sor TV.

Amintim că raionul Soroca este una dintre cele mai afectate regiuni din țară de COVID-19, iar din cauza numărului mare de infecții, municipiul Soroca este plasata în regim de carantină.

Actualmente, în raionul Soroca sunt înregistrate până acum 135 cazuri de infecție cu COVID-19, dintre care doi pacienți au fost tratați, iar alți doi au decedat.


Articolul precedent10 cazuri noi de coronavirus în raionul Soroca
Articolul următorCrește riscul de violență asupra copiilor și femeilor în pandemie: unde pot apela victimele?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.