Cum ne surprinde vremea şi ce temperaturi ne aşteaptă mâine

0
197

Astăzi cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca vor fi nouă grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol şi Leova se așteaptă 12 grade. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 14 grade Celsius. În Capitală meteorologii prognozează 12 grade și cer variabil.

În următoarele zile, în Chişinău, temperaturile vor varia între 13 şi 22 grade pe timp de zi, iar noaptea se aşteaptă între două şi opt grade Celsius. Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid se vor înregistra 22 de grade, iar la Roma se aşteaptă 18 grade Celsius. La Paris şi Londra sunt prognozate 12 grade Celsius şi ploi slabe. Nouă grade se vor atesta la Berlin. La Viena şi Budapesta sunt anunţate câte 12 grade, iar la Belgrad 14 grade Celsius. La Varşovia sunt posibile ploi şi se aşteaptă opt grade. La Praga maxima va fi de 10 grade. La Bucureşti şi Ankara termometrele vor indica 13 grade Celsius. La Atena se vor înregistra până la 14 grade Celsius. La Kiev se așteaptă 10 grade, iar la Moscova trei grade Celsius.

(publika.md)


Articolul precedentMâine apare o nouă ediție a ziarului “Observatorul de Nord”
Articolul următorMai multe posturi vamale de la frontiera moldo-ucraineană vor fi supravegheate video
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.