ANUL 2017 ȘI ANUL 2018 CU OCHII SOROCENILOR!

0
55

Maria Romașcan din satul Alexandru cel Bun:

Maria Romașcan

 

„Am avut un an bun. În familie am avut evenimente și plăcute, și mai puțin plăcute. Însă în toate a ieșit biruitoare pacea și dragostea. Am nepoței și sunt foarte mândră de ei. Le doresc sănătate și să crească mai și să mă bucur de ei. Acest an pentru țara noastră nu a fost unul dintre cei mai buni. Cei din Parlament se ceartă mereu… Ar fi bine ca să facă așa ca să trăim cu toții bine. În anul nou așteptăm schimbări în bine”.

 

 

Alexei Florea, director Prietenia Agro SRL, satul Slobozia-Cremene:

Alexei Florea

 

„Pentru gospodăria noastră a fost un an bun, inclusiv am avut o roada bună la toate culturile. O temă actuală pentru noi și anul acesta a fost realizarea producției. Neajunsuri sunt multe, dar la sfârșit de an dorești să îți reamintești doar de momentele plăcute. În 2018 ne dorim condiții climaterice bune, fără calamități și schimbări bruște ale vremii. Le doresc tuturor producătorilor agricoli în anul an o roadă bogată și belșug în toate!”


Articolul precedentAdevărul despre fosta fabrică „Dana” și De ce angajații nu au primit indemnizația de eliberare din serviciu?
Articolul următorANUL 2017 ȘI ANUL 2018 CU OCHII SOROCENILOR! (II)
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.