Sorocenii sunt invitați astăzi la Hramul Bisericii “Sfinții Martiri Brâncoveni”

0
191
La 16 august, Biserica Ortodoxă Română îi sărbătoreşte pe Sfinţii Martiri Brâncoveni: Constantin Vodă, cu cei patru fii ai săi: Constantin, Ştefan, Radu, Matei şi sfetnicul Ianache. Credincioşii care trec și anul acesta pragul bisericii Parohiei „Sfinţii Martiri Brâncoveni” din municipiul Soroca, au parte de o mare bucurie duhovnicească, deoarece biserica parohială își sărbătorește ocrotitorii.
 
Manifestările religioase închinate Sfinţilor Martiri Brâncoveni au început în ajunul sărbătoririi sfinţilor, la 15 august, cu slujba Vecerniei unită cu Litia, săvârșită în biserica parohială. Iar astăzi, 16 august, începând cu ora 9:00 se va săvârși Sfânta Liturghie, de către un sobor de slujitori.
 
Pentru bucuria duhovnicească a credincioşilor, va fi așezată spre închinare icoana Sfântului Constantin Brâncoveanu cu familia sa. După săvârșirea Sfintei Liturghii, pentru toți cei prezenți vor fi servite bucate, așa cum se cuvine la o zi de mare sărbătoare! Vă așteptăm cu drag la sărbătoarea bisericii! Cei care aveți o ie națională, vă rugăm să o îmbrăcați, pentru a da zilei nota de sărbătoare!
 
Parohia “Sfinții Martiri Brâncoveni”

Articolul precedentДРУЖБА ЧЕРЕЗ ИСКУССТВО – НОВАЯ ИНИЦИАТИВА USAID MOLDOVA
Articolul următorHoroscopul zilei de 16 august 2024: Leul este sfătuit să cedeze puțin în fața partenerului său, află prognoza astrelor pentru zodia ta
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.