„Fii Liber, Spune NU Corupției” – CRT DACIA a organizat un flashmob, la care au participat peste 50 de tineri

0
99

În luna octombrie, am fost parte dintr-un moment incredibil al solidarității și determinării pentru o societate mai integră și curată! Cu mândrie vă anunțăm că flashmob-ul organizat de CRT DACIA a adunat peste 50 de tineri hotărâți să spună un ferm “NU” corupției!

Sub deviza “Fii Liber, Spune NU Corupției”, am transmis un mesaj puternic, plin de speranță și determinare pentru un viitor mai echitabil. Prin pașii noștri dansați și strigătele noastre unite, am arătat că tinerii au puterea de a schimba lumea în bine!

Mulțumim fiecărui participant pentru curajul și entuziasmul adus în această acțiune! Cu fiecare mișcare, am făcut un pas către o societate în care integritatea și onestitatea sunt valorile cheie.

Haideți să continuăm să fim o forță pozitivă în lupta împotriva corupției! Împreună suntem mai puternici! #FiiLiber #NuCoruptiei

Inițiativa este derulată în cadrul proiectului „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova” cofinanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Partener al proiectului în regiunea de Nord este A.O. ”Pro Cooperare Regională”. La nivel local inițiativa ”TINERII-pot lupta împotriva corupției!” în raionul Soroca este implementată de AO Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.


Articolul precedentFestival Cultural Medieval la Soroca
Articolul următor5.000 de lei lunar este salariul minim pe economie propus de guvern, de la 1 ianuarie 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.