PUBLICITATE: “Prelungește viața hainelor tale la atelierul nou deschis în cartierul Soroca Nouă!”/VIDEO

0
670

Vino la atelierul nostru de croitorie și reparație a hainelor în cartierul Soroca Nouă. Noi ne-am deschis pe strada Dimitrie Cantemir 18/A și vă așteptăm pe fiecare cu drag.

Indiferent dacă ai o rochie preferată cu un decolteu rupt, o pereche de pantaloni pe care vrei să o modifici sau o jachetă de calitate care are nevoie de o reparație, suntem aici pentru tine. Ne folosim de cele mai moderne tehnici și echipamente pentru a aduce hainele tale la starea lor inițială sau chiar mai bine. De la ajustări și înlocuiri de fermoare, până la repararea și refacerea cusăturilor, nimic nu este prea dificil pentru noi. Fiecare detaliu primește atenția noastră, iar rezultatele noastre vor fi cu siguranță pe placul tău.

Venind la noi, poți prelungi viața hainelor tale preferate, reducând astfel impactul asupra mediului înconjurător. Este o decizie inteligentă și responsabilă, iar noi suntem aici să te susținem în această alegere.

Ne găsiți și pe rețelele de socializare. Avem pagină de facebook și instagram.

 


Articolul precedentVrei să aduci un premiu școlii în care înveți? Agenția pentru Eficiență Energetică lansează un nou concurs !
Articolul următorMișcarea „No Mow May”: Gospodarii sunt îndemnați să nu cosească iarba în luna mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.