În atenția beneficiarilor de compensații: NU luați „cu asalt” bibliotecarii și lucrătorii sociali pentru a vă completa Cererea. Noi vă vom comunica când să faceți acest lucru

0
304

Din informațiile furnizate anterior de organele mass-media, cetățenii au aflat că Cererile pentru a primi compensații pentru consumul de gaze vor fi completate pe două căi: individual sau cu ajutorul lucrătorilor sociali și bibliotecarilor.

Cu părere de rău, mai multe persoane au luat „cu asalt” bibliotecile, în primul rând din municipiul Soroca, deși încă campania de completare a cererilor nu a fost anunțată. Repetăm, ministrul Muncii și Protecției Sociale a declarat că lansarea platformei va avea loc miercuri, 12 octombrie, dar se fac verificări cât de funcțională va fi aceasta.

 

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentRachetele rusești care nu ne-au vizat, dar care ne-au intimidat. Ministrul Nosatâi: „Nu există motive de panică”
Articolul următorGheorghe GĂINĂ – laureat al Premiului Mare Național „Pentru o viață activă la orice vârstă”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.