DECIS: Soroceanul Alexandru Roitman va fi ambasadorul Republicii Moldova în Israel

0
473
Foto: Eduard Stucalici

Membrii Cabinetului de miniștri, reuniți astăzi în ședință, au acceptat rechemarea lui Emil Druc din funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Canada. Tot astăzi Guvernul a dat aviz pozitiv numirii lui Emil Druc ambasador al ţării noastre în Lituania, transmite MOLDPRES.

 

De asemenea, Executivul a aprobat decizia cu privire la numirea lui Sergiu Odainic în funcţia de şef al misiunii diplomatice a ţării noastre în Canada.

Tot astăzi, miniştrii au votat pentru numirea Lilianei Guţan în calitate de ambasador al Republicii Moldova în Regatul Suediei, şi a lui Iulian Grigoriţă – în Statul Qatar. De asemenea, Alexandru Roitman va conduce Ambasada Republicii Moldova în Israel.


Articolul precedent 26 de țări au intrat în „lista neprietenilor” Rusiei. Vezi dacă și Republica Moldova se regăsește în această listă.
Articolul următorDe la 1 septembrie, salariul minim va fi unificat în toate instituțiile din Republica Moldova
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.