Vitalie Damașcan înscrie pentru OSK Sepsi și ajută echipa din Sfântul Gheorghe să câștige play-out-ul

0
151

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus fără drept de apel în fața celor de la U Craiova 1948, luni seara, în Bănie, scor 4-0 (1-0), și a terminat play-out-ul din Liga 1 pe prima poziție.

Unul din marcatori se numește Vitalie Damașcan, care și-a revenit după o accidentare și a pus serios umărul la câștigarea play-out-ul de către echipa covăsneană. Vitalie a marcat golul cu numărul 3 și nu oricum, dar din foarfecă.

Iată cum descriu marcarea celor cinci goluri ziariștii de la Pro Sport: „…Kevin Luckassen (min. 16) l-a învins pe Cobrea cu un șut la colțul lung, Istvan Fulop (min. 66) a prins un șut de zile mari, de la 25 de metri, Vitalie Damașcan (min. 66) a executat perfect o foarfecă laterală, iar Cătălin Golofca (min. 72) l-a lobat elegant pe portarul oltenilor.  Un gol mai frumos decât celălalt. Cireașa pe tort a fost pusă de George Dragomir (min. 90), din lovitură de la 11 metri, aflat la primul gol în Liga 1”.

Vă reamintim că formația OSK Sepsi va juca și finala Cupei României, cu FC Voluntari, iar Vitalie Damașcan îi va avea ca adversari pe Igor Armaș și Vadim Rață.

 


Articolul precedentRușii trec de la Mercedes la Moskvitch
Articolul următorPolițiștii au găsit doi copii care s-au rătăcit în Soroca
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.