Substația Asistență Medicală de Urgență Soroca a CNAMUP a primit o autosanitară nouă de tip B

0
216

Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP) a anunțat astăzi că 21 de autosanitare de tip B au fost repartizate pe teritoriul Republicii Moldova, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, ambulanțele noi au ajuns la substațiile din Chișinău, Bălți, Briceni, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Sângerei, SOROCA, Cahul, Cantemir, Taraclia, Comrat și Ceadâr-Lunga.

Conducerea Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, susține că unitățile de transport sanitar corespund tuturor standardelor internaționale în domeniu, iar echipamentul medical din dotare permite acordarea asistenței medicale de urgență la cel mai înalt nivel.

„Reînnoirea parcului auto al Serviciului de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească va asigura o mai mare operativitate a intervențiilor, condiții mai bune de acordare a asistenței medicale urgente și de transport asistat la etapa de prespital și o calitate sporită a serviciilor medicale prestate populației”, se arată într-un comunicat emis de instituție.


Articolul precedentAdio, Tudor și Maria COLAC
Articolul următorVadim Odae din satul Slobozia-Cremene a câștigat locul I la concursul online de poezie dedicat poetului Grigore Vieru
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.