+547 cazuri noi de COVID-19 în republică: Raionul Soroca a trecut pragul de 1000 cazuri de infecție

0
952

Alte 547 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Total teste efectuate –  2761, dintre care primar – 2232 şi repetat – 529. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 32484 cazuri. În total, 22 673 persoane au fost tratate de COVID-19.

În raionl Soroca astăzi sunt confirmate 5 cazuri noi de infectare prin Coronavirus. Numărul total de cazuri a ajuns la 1004, dintre care 28 decese și 818 cazuri de recuperare a pacienților.

Totodată, informăm despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

 

Deces 922: Femeie de 69 ani, din raionul Rezina. Internată la data de 07 august la Spitalul Raional Rezina. Comorbidități: obezitate gr.IV, diabet zahart, stenoză severă a v. aortale.

 

Deces 923: Bărbat de 52 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 08 august, la SCM Arh. Mihail. Comorbidități: hipertensiune arteriala gr.II, cardiopatie hipertensiva, dereglarea toleranței la glucoză.

 

Deces 924: Femeie de 59 ani, din raionul Rezina. Transferată la data de 15 august de la Spitalul Raional Rezina la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, insuficiența venoasă cronică a vaselor membrelor inferioare, obezitatea gr II.

 

Deces 925: Femeie de 52 ani, din raionul Telenești. Transferată la data de 04 august de la Spitalul Raional Telenești, la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie hipertensivă, insuficiența venoasă a vaselor membrelor inferioare, diabet zaharat, obezitate gr III – IV.

 

Deces 926: Femeie de 79 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 17 august, la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu, forma difuză în focar, st.III , insuficiență renală, diabet zaharat.

 

Deces 927: Femeie de 66 ani, din Transnistria. Comorbidități: boală ischemică a cordului, cardiomiopatie.

 

Deces 928: Femeie de 48 ani, din Dubăsari. Comorbidități: pielonefrită cronică, insuficiență renală, hepatită cronică.

 

Deces 929: Femeie de 84 ani, din mun. Chișinău. Transferată la data de 10 august de la Spitalul „Toma Ciorbă”, la IMU. Comorbidități: bradicardie sinusală, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie hipertensivă, encefalopatie discirculatorie mixtă.


Articolul precedentJertfele protocolului sau Cât o să mai suflăm (și) în iaurt?
Articolul următorMisiune (aproape) imposibilă pentru Vlad Filat: SĂ DEMONSTREZE CĂ LUPUL ÎȘI SCHIMBĂ ȘI PĂRUL, ȘI NĂRAVUL
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.