5 din cele 6 proiecte, lansate de soroceni în cadrul Programului „Bugetare participativă” au fost realizate

0
115
   Anterior „Observatorul e Nord” a scris despre lansarea, de către primăria municipiului Soroca, Programului „Bugetare participativă”, care a avut drept scop implicarea cetățenilor în rezolvarea unor probleme comunitare.
   Astfel, Asociațiile de locatari și Grupurile de inițiativă au venit cu șase idei, la implementarea cărora a pus umărul primăria. Aceste idei vizau problemele ascensoarelor și amenajarea terenurilor sportive. După cum scrie Serviciul de presă al primăriei, din 5 din cele 6 idei și-au găsit rezolvarea – în două blocuri cu multe etaje au fost reparate ascensoarele, iar pe trei adrese au fost amenajate terenuri sportive. Al șaselea obiectiv nu a fost realizat pe motiv că locatarii nu au adunat, în timp util, propria contribuție.
   Anual, primăria Soroca alocă din buget 200.000 lei pentru acest Program. (FOTO: Serviciul de presă al primăriei Soroca)
Articolul precedentDoi soroceni, de 61 și 83 de ani, au fost răpuși de COVID
Articolul următorPrivește LIVE ședința Consiliului Raional Soroca / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.