Țurțurii – un pericol pentru sănătate

0
37

Salvatorii atenționează sorocenii despre prezența zăpezii și a țurțurilor la streșinile clădirilor și caselor de locuit și pericolul pe care îl reprezintă pentru sănătate.

Potrivit lui Eugeniu Doga, specialist PC al DSE Soroca, aceste bucăți de gheață ascuțite ar putea răni trecătorii. Ţurţurii pot crea şi pagube materiale, avariind autoturismele care stau parcate aproape de marginea acoperişurilor.

O altă consecință ar fi acumularea de cantităţi mari de zăpadă pe acoperişurile caselor, blocurilor sau instituţiile din comune sau oraşe.

Responsabilitatea de a îndepărta zăpada şi ţurţurii de pe acoperişuri cade în sarcina asociaţiilor de locatari sau a proprietarilor, pentru a nu pune în pericol viaţa trecătorilor, se menționează în comunicat.

În cazuri mai grave, populaţia poate apela Serviciul 901.

 


Articolul precedentAsasinii ori Gangsterismul ca fenomen electoral
Articolul următorFotografia zilei: După apă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.