+395 cazuri noi de COVID-19 în republică: Și la Soroca sunt persoane confirmate azi, dar și un deces

0
1281

Alte 396 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, după procesarea a 2359 teste de laborator. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 29483 cazuri.

Potrivit Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, în total, 20556 persoane au fost tratate  de COVID-19 în republică.

În raionul Soroca astăzi sunt confirmate 7 cazuri noi de infectare prin Coronavirus și un deces provocate de COVID-19. Astfel, numărul total de infecți în raion a ajuns la 958. Dintre acestea, 653 s-au finalizat cu recuperarea pacienților, iar 28 cu decesul lor.

Totodată informăm despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

 

Deces 879: Bărbat de 86 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 04 august, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență cardiacă cronică, cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

 

Deces 880: Femeie de 67 ani, din mun. Chișinău. Internată la data 24 iulie, la Spitalul Arh. Mihail. Comorbidități: cardiopatie mixtă, diabet zaharat.

 

Deces 881: Bărbat de 57 ani, din raionul Șoldănești. Transferat la data de 20 iulie, de la Spitalul Raional Șoldănești, la SCR. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, insuficineță cardiacă.

 

Deces 882: Bărbat de 65 ani, din mun. Soroca. Internat la data de 30 iulie, la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială.

 

Deces 883: Femeie de 76 ani, din raionul Călărăși. Internată la data de 11 august, la Spitalul Raional Călărași. Comorbidități: diabet zaharat, hipertenziue arterial gr.III, maladie varicoasă a membrelor inferioare.

 

Deces 884: Cu profund regret, anunțăm trecerea în neființă a dlui Iacob Păpușoi, în vârstă de 66 ani, care a activat în calitate de medic traumatolog în cadrul Spitalului Raional, până în anul 2017. Acesta a fost internat la data de 03 august, la Spitalul Clinic Republican. Exprimăm sincere condoleanțe familiei.

Articolul precedentCitiți în Observatorul de Nord de astăzi!
Articolul următorRacul, Broasca și Știuca – numai buni de pus macaroane pe urechi…
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.