34 de soroceni vor cânta printre cele 1500 de voci la Chișinău

0
393

La data de 25 mai, în Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet, la ora 16:00, va avea loc un concert extraordinar cu un cor impresionant de 1500 de copii și 30 de coruri din toată țara. Acest eveniment unic, organizat sub egida UNICEF Moldova în parteneriat cu Ministerul Culturii al Republicii Moldova, promite să fie o celebrare memorabilă pentru copii și pentru copilul din fiecare dintre noi.

34 de copii din corul „Belcanto” de la școala de arte „Eugen Goga” din Soroca, dirijați de Ludmila Samarin, se vor alătura celor 1500 de voci, contribuind la măreția acestui cor. Tinerii, vor fi transportați la eveniment de către Secția Cultură și Turism Soroca. Unirea vocilor și coordonarea copiilor din diferite regiuni reprezintă o provocare majoră, dar și o oportunitate minunată de a demonstra puterea muzicii în a conecta oamenii.

Marele Cor al Copiilor, organizat în preajma Zilei Internaționale a Copiilor, este un concert în aer liber care aduce împreună copii din toate colțurile Moldovei. Evenimentul va fi dirijat de talentatul Andriano Marian, alături de Moldovan National Youth Orchestra, aducând o experiență muzicală de neuitat. Repertoriul concertului include 15 creații muzicale, interpretate în unison de coruri din întreaga țară. Melodiile, atât naționale cât și internaționale, vor promova pacea, unitatea și coeziunea socială prin muzică.


Articolul precedentCopilul tău este stângaci? Iată cum să îl susții
Articolul următorRespectați regulile de securitate electrică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.