+300 cazuri noi de COVID-19 în republică: Raionul Soroca este pe locul doi astăzi după numărul de cazuri noi

0
2066
Foto: pixabay.com

Alte 300 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, după procesarea a 1927 teste de laborator, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 20 794 cazuri. În total, până la ziua de astăzi, 14 183 persoane s-au tratat de COVID-19. Alte 680 de persoane au decedat în urma complicațiilor provocate de Coronavirus.

În raionul Soroca astăzi sunt confirmate 30 de cazuri noi de COVID-19. Astfel, numărul de infectări în raion a ajuns la 732. Dintre acestea, 19 s-au soldat cu decesul pacienților, iar 553 cu recuperarea lor.

Totodată, ministerul anunță despre înregistrarea altor decese, provocate de COVID-19:

Deces 677: Bărbat de 56 ani, din r-nul Hîncești, transferat din SCBI ”Toma Ciorbă”, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 17 iulie. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, nefropatie diabetică, hipertensiune arterială gr.II, angină pectorală de efort CF III.

Deces 678: Femeie de 69 ani, din mun. Chișinău, transferată din Centrul COVID-19 Chișinău, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 8 iulie, cu pneumonie polisegmentară bilaterală, sindrom de detresă pulmonară, șoc toxico-infecțios.

Deces 679: Bărbat de 61 ani, din r-nul Căușeni, transferat din SCBI ”Toma Ciorbă”, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 4 iulie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr.III, cardiopatie hipertensivă și pulmonară.

Deces 680: Bărbat de 58 ani, din r-nul Anenii Noi, transferat din IMSP SR Anenii Noi, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 7 iulie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr.II, cardiopatie hipertensivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.