+300 cazuri noi de COVID-19 în republică: Raionul Soroca este pe locul doi astăzi după numărul de cazuri noi

0
2066
Foto: pixabay.com

Alte 300 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, după procesarea a 1927 teste de laborator, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 20 794 cazuri. În total, până la ziua de astăzi, 14 183 persoane s-au tratat de COVID-19. Alte 680 de persoane au decedat în urma complicațiilor provocate de Coronavirus.

În raionul Soroca astăzi sunt confirmate 30 de cazuri noi de COVID-19. Astfel, numărul de infectări în raion a ajuns la 732. Dintre acestea, 19 s-au soldat cu decesul pacienților, iar 553 cu recuperarea lor.

Totodată, ministerul anunță despre înregistrarea altor decese, provocate de COVID-19:

 

Deces 677: Bărbat de 56 ani, din r-nul Hîncești, transferat din SCBI ”Toma Ciorbă”, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 17 iulie. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, nefropatie diabetică, hipertensiune arterială gr.II, angină pectorală de efort CF III.

 

Deces 678: Femeie de 69 ani, din mun. Chișinău, transferată din Centrul COVID-19 Chișinău, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 8 iulie, cu pneumonie polisegmentară bilaterală, sindrom de detresă pulmonară, șoc toxico-infecțios.

 

Deces 679: Bărbat de 61 ani, din r-nul Căușeni, transferat din SCBI ”Toma Ciorbă”, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 4 iulie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr.III, cardiopatie hipertensivă și pulmonară.

 

Deces 680: Bărbat de 58 ani, din r-nul Anenii Noi, transferat din IMSP SR Anenii Noi, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 7 iulie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr.II, cardiopatie hipertensivă.

Articolul precedentFrumusețea-i trecătoare, prostia-i veșnică
Articolul următorCometa NEOWISE este vizibilă chiar acum. Vor trece 7.000 de ani până când o vom putea vedea din nou…
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.