24.000.000 de lei pentru agricultorii care încă nu au primi compensații

0
10
fOTO: OdN

  Guvernul Republicii Moldova a decis acordarea compensațiilor și producătorilor agricoli care din diverse motive obiective, dar și scăpări ale reprezentanților din cadrul APL, nu au putut beneficia de ajutor financiar.

 Potrivit Executivului, decizia vine ca urmare a numeroase apeluri din partea agenţilor economici, a asociaţiilor de profil, dar şi a autorităţilor publice locale ca cei care au suferit de pe urma calamităţilor naturale să primească compensaţii pentru efectuarea lucrărilor de toamnă. Premierul Ion Chicu a declarat că „este vorba despre acordarea suportului pentru cca 250 agenţi economici care au remis documentele până la 1 iulie, dar din cauza birocraţiei nu au beneficiat de ajutor”. Suma acordată pentru distribuirea compensaţiilor va fi majorată cu 24 milioane lei, bani care vor fi alocaţi din Fondul Naţional de Dezvoltare a Agriculturii şi Mediului Rural.

Articolul precedentUcraina a prelungit starea de urgență. Află cum poți merge în țara vecină
Articolul următorSchimbare în RM: PLEACĂ O „RAŢĂ MUTĂ” ŞI VINE O „MOARĂ STRICATĂ”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.