+229 cazuri noi de COVID-19 în republică: Află care este situația în raionul Soroca

0
826
Foto: pixabay.com

Alte 229 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, după procesarea a 1204 teste de laborator. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 43 207 cazuri. Totodată, în total, 31 828 persoane au fost tratate  de COVID-19.

În raionul Soroca astăzi nu sunt înregistrate cazuri noi de infectare prin COVID-19. Astfel, numărul total de infecții rămâne același – 1073. Dintre acestea 981 de pacienți s-au tratat, iar 30 au ecedat.

În prezent raionul Soroca ocupă locul 7 în clasamentul regiunilor după numărul de infectări.

Totodată, ministerul de resort anunță despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

 

Deces 1124: Bărbat de 62 ani, din r-nul Ialoveni, internat la SCM ”Sfânta Treime”, pe 22 august. Comorbidități: ciroză hepatică toxică, encefalopatie hepatică.

 

Deces 1125: Femeie de 70 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM ”Sfânta Treime”, pe 25 august. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă.

 

Deces 1126: Bărbat de 68 ani, din din mun. Chișinău, internat la SCM ”Sfânta Treime”, pe 21 august. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă, AVC.

 

Deces 1127: Bărbat de 60 ani, din r-nul Strășeni, internat la IMSP SR Strășeni, pe 8 septembrie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, limfom.

 

Deces 1128: Bărbat de 70 ani, din mun. Chișinău, transferat de la SCM ”Sfântul Arhanghel Mihail”, la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie, pe 31 august.  Comorbidități: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială gr. III.

 

Deces 1129: Femeie de 66 ani, din r-nul Ialoveni, internată la Institutul Oncologic, pe 2 septembrie. Comorbidități: mielom multiplu.

 

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță cu regret decesul medicului farmacist Chiperi Maria (deces 1130) de 61 ani, care activa în cadrul direcției medicale a MAI, fiind internată la Spitalul Clinic Republican, pe 6 septembrie, cu COVID-19 formă gravă. Exprimăm sincere condoleanțe familiei și celor apropiați. Dumnezeu să o odihnească în pace!


Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Bate și ți se va deschide! La Soroca va fi inaugurat Monumentul participanților la lichidarea consecințelor avariei de la Cernobîl
Articolul următorÎNVĂȚĂMÂNT: Donația UNICEF a ajuns și la Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.