21 de soroceni diagnosticați cu COVID-19 la această oră

0
2629

Numărul total al persoanelor diagnosticate cu coronavirus de tip nou a ajuns la 199 în Republica Moldova. Trei cazuri noi cu transmitere locală sunt înregistrate în raionul Soroca, astfel numărul total persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 21 în raion.

Totodată, crește numărul lucrătorilor medicali infectați cu acest virus, a comunicat Viorica Dumbrăveanu, Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, în această seară, după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19.
Potrivit sursei, numărul lucrătorilor medicali de la Spitalul Republican infectați cu virusul COVID-19 s-a dublat. Dacă ieri erau 4 persoane infectate, astăzi numărul a ajuns la 8.

Amintim că și la Soroca, patru lucrători medicali de la serviciul de medicină urgentă au fost diagnosticați cu coronavirus.

Până în prezent, în țara noastră au fost tratate cu succes cinci persoane. 9 pacienți vindecați așteaptă să fie externați. Alți doi pacienți au decedat din cauza coronavirusului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.