1800 de euro pentru un permis de conducere. O femeie din Drochia, denunțată la CNA

0
102

O femeie din raionul Drochia este cercetată penal de ofițerii CNA, într-un dosar pornit pe trafic de influență. Aceasta este bănuită că ar fi cerut mită pentru a ajuta un bărbat să obțină mai ușor permisul de conducere.

Potrivit datelor anchetei, suspecta ar fi pretins 1800 de euro, sub pretextul că poate determina funcționarii de la Secția de Înmatriculare a Transportului și Calificarea Conducătorilor Auto din Soroca, responsabili de examinarea candidaților la probele teoretice și practice pentru obținerea permisului de conducere auto, să favorizeze susținerea cu succes a examenului auto și obținerea permisului de conducere de categoria B.

Cazul a fost denunțat la CNA, iar în baza denunțului a fost pornit un dosar penal pentru trafic de influență. Drept urmare, ofițerii anticorupție au efectuat percheziții la domiciliul suspectei, în urma cărora a fost ridicat un telefon mobil cu probe concludente pentru urmărirea penală. Femeia este cercetată în stare de libertate.

Orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată. Procuratura mun. Bălți asigură conducerea acțiunilor de urmărire penală.


Articolul precedentSondaj: Opinii privind utilizarea telefoanelor mobile în școlile din Republica Moldova
Articolul următorPână pe data de 21 aprilie 2024, poliția de patrulare desfășoară operațiunea specială „Viteza”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.