18 copii au primit daruri de la frații de peste Prut, care le-au făcut sărbătorile mai frumoase / VIDEO

0
494

O activitate deosebită a parohiei “Sfinții Martiri Brâncoveni” din Soroca, a făcut mai frumos ajunul sărbătorilor de iarnă pentru mai multe familii în care cresc copii cu Cerințe Educaționale Speciale. Pentru 15 copii din municipiul și Raionul Soroca, dar și trei copii refugiați din Ucraina, au fost pregătite cadouri care conțin haine groase de iarnă, ghetuțe și jucăria dorită de fiecare dintre acești copilași.

Evenimentul a avut loc cu susținerea Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei Soroca, care a susținut parohia în comunicarea cu beneficiarii. Iar cadourile vin de la preotul Ciprian Hangu și comunitatea parohiei bisericii de la Spitalul Floreasca din București, la recomandarea lui Alexei Păluță, preşedintele Asociaţiei “Tighina”, care au pregătit daruri pentru micuți, o masă de sărbătoare și o tortă gustoasă. 

Surpriza zilei a fost spectacolul de iluzionism a lui Mihai Zagaevschi, care a făcut o atmosferă magică în Restaurantul “Apollon”, care a găzduit evenimentul.


Articolul precedentÎN PREMIERĂ: Soroca – uimește și cucerește! / VIDEO
Articolul următorPreședinta Maia Sandu a vizitat astăzi raionul Soroca / GALERIE FOTO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.