18-23 august: cea mai dulce perioadă a anului

0
29

  Mai mulți apicultori din țară vor veni pe 18-23 august 2020 la Târgul Apicultorului, eveniment care tinde să devină o tradiție pentru apicultori. Evenimentul va fi organizat în apropierea Arcului de Triumf din Chișinău, la intersecția străzilor Pușkin și Ștefan cel Mare. 

În contextul pandemiei COVID-19, respectând prevederile Comisiei Naționale Excepționale de Sănătate Publică, pentru vânzarea produselor apicole este necesar de înregistrat fișe epidemiologice. Astfel, apicultorii interesați sunt rugați să transmită până la data de 14 august 2020, pe adresa info@anarm.md, următoarele informații: Nume, prenume; Codul personal; Adresa domiciliu; Numărul de telefon.

În contextul pandemiei, locurile sunt limitate, susține Ion Maxim, președintele Asociației Naționale a Apicultorilor din Republica Moldova.

Articolul precedent+390: Câțiva soroceni confirmați cu virus și două decese provocate de COVID-19 sunt înregistrate astăzi în raionul Soroca
Articolul următorVIDEO: Soroca: ținut cultural – Ansamblul folcloric “Divinitate”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.