1700 de locuitori ai comunei Parcani au apă potabilă!

0
180
????????????????????????????????????

1700 de locuitori ai comunei Parcani au apă potabilă!

În comuna Parcani a fost construit un sistem de alimentare cu apă potabilă. Astfel, aproximativ 1700 de săteni care locuiesc în cele 436 de gospodării conectate la apeductul magistral Soroca-Bălți vor beneficia în scurt timp de apă potabilă la robinete din râul Nistru…

Recent, în cele două sate ale comunei – Parcani și Voloave – au fost finalizate lucrările de construcție-montaj a unui sistem de apeduct. În acest scop, la Parcani au fost investiți 7,74 milioane de lei, lucrările fiind executate în cadrul proiectului „Crearea condițiilor de aprovizionare cu apă potabilă locuitorilor a 15 sate din raionul Soroca”, finanțat din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR) și implementat de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord.

SURSA: ADRNord


Articolul precedentConcedierea LIFTIEREI sau DEGEABA de 30 ani mai facem valuri
Articolul următorIurie Groșev este noul antrenor al echipei Florești
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.