120 de cupluri tinere adună like-uri pentru concursul „Decada Dragostei”, ție de care-ți place mai mult?

0
1263

Pentru îndrăgostiții de orice vârstă, de la 18 la 99 de ani, “Observatorul de Nord” a lansat un CONCURS pentru cele mai îndrăgostite cupluri din raionul Soroca. Bătălia cea mare este între “Cuplurile tinereții”, între timp pe arenă își vor face loc și „greii” care au trimis fotografii la categoriile “Cuplurile de argint” și “Cuplurile de aur”. Fiți cu ochii pe “Observatorul de Nord” și împărțiți like-uri celor mai atrăgătoare cupluri.

Pentru îndrăgostiții de orice vârstă, de la 18 la 99 de ani, “Observatorul de Nord” lansează un CONCURS pentru cele mai…

Опубликовано Observatorul de Nord Четверг, 30 января 2020 г.

Vrei să participi și tu?
Iată ce trebuie să faci. E simplu! Trimite-ne (observatorul.concurs@gmail.com  sau www.facebook.com/observatorul.md/ ori m. Soroca, str. Independenței, 75 ) o fotografie cu tine și iubirea vieții tale (nu uita să specifici numele și vârsta voastră), iar cea mai apreciată dintre toate va fi câștigătoare.
Votarea va avea loc pe pagina de Facebook “Observatorul de Nord”, și la final vom alege finaliștii cu cele mai multe like-uri: “Cuplul tinereții” (18-39 ani), “Cuplul de argint” (40-59 ani) și “Cuplul de aur” (60-99 ani). Câștigătorii vor primi un calendar personalizat de perete și un abonament la “Observatorul de Nord”.
Iubește și… participă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.