15 ianuarie – Ziua Naţională a Culturii

0
38
Corul “Orantis” unul dintre participanţii la festivitatea culturală

Astăzi la Soroca, ca şi în alte localităţi din Republica Moldova şi România, au fost comemoraţi 166 ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu. De dimineaţă sorocenii au mers la Aleea Clasicilor, unde au depus flori la bustul lui Mihai Eminescu, din parcul care-i poartă numele. După care la Palatul de Cultură a fost organizat un spectacol comemorativ cu participarea corului “Orantis”, teatrului dramatic “Prometeu”, teatrului “Veniamin Apostol”, formaţiilor de dansuri “Nistrenii”, “Prestige”, “Vatra” şi ”Anig-Dance”, formaţiei folclorice “Ţărăncuţa”, orchestrei de muzică populară “Doina Nistrului”, fanfarei Palatului de Cultură şi a interpreţilor Tatiana şi Anatol Rudei. Mai multe detalii în ediţia de vineri a ziarului “Observatorul de Nord”.


Articolul precedentElena BODNARENCO: „Mi-au propus, la alegere, bani şi funcţii, dar eu nu sunt de vânzare!”
Articolul următorAvertizare de ninsori foarte puternice la 17-18 ianuarie şi vreme deosebit de rece, începând cu 19 ianuarie
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.