10.000 de euro pentru 2 tone de brânză la o nuntă cu 42 perechi de nași și 11.000 de invitați

0
1944

Gigi Becali i-a oferit un cadou uluitor lui George Simion, patronul de la FCSB cumpărând două tone de brânză pentru nunta parlamentarului. Gestul surprinzător vine în contextul relației bune dintre cei doi, Simion fiind un fan al fotbalului.

George Simion va avea aproximativ 11.000 de invitați la nunta sa de pe 27 august, în comuna Măciuca. Singura condiție pentru a participa este ca cei care au această intenție să se prezinte purtând o ie. Politicianul va avea 42 de perechi de nași, invitații fiind rugați să nu lase bani în plic. Mai multe companii au făcut donații pentru ca Simion să facă evenimentul ca la carte, iar toate cheltuielile se ridică la sute de mii de euro.

În acest context, Gigi Becali a dat din buzunar aproximativ 10.000 de euro pentru cele două tone de brânză, arată Fanatik. „Brânză veche, clar! Nu poți să faci atât de multă brânză proaspătă. Ca să faci o tonă de brânză proaspătă trebuie să ai 3.000 de kile de lapte. Pentru asta trebuie să mulgi de la 10.000 de oi. De unde atâtea oi? Și dacă ar avea, ar putea să mulgă doar 3.000-4.000 de oi. Va primi brânză tare, va fi din cea veche. Nu e un efort pentru mine, nu e mare lucru. În plus, băiatul (George Simion) îmi place, e patriot, sigur e patriot, nu știu cât e de bun, dar măcar e patriot”, a transmis Gigi Becali, potrivit sursei citate.

SURSA: ProSPORT

FOTO: viva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.