1.000.000 de euro pentru dezvoltarea economică și urbanistică a municipiului Soroca – aceasta prevede Memorandumul de Înțelegere / VIDEO

0
176

Astăzi, la Soroca a avut loc un eveniment de o importanță deosebită pentru municipiu – prima ședință a Grupului Participativ pentru îmbunătățirea mediului de afaceri în municipiul Soroca și semnarea memorandumului de Înțelegere între municipiul Soroca și Proiectul „Întreprinderi și Comune Puternice pentru Moldova” (SBC).

Este  vorba despre un eveniment organizat cu suportul SBC, finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), cofinanțat de Uniunea Europeană și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC). Proiectul este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), în parteneriat cu Cancelaria de Stat a Republicii Moldova.

Semnătura pe acest Memorandum și-au pus-o Thomas Foerch, manager de proiect SBC și primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi. Despre obisectivele de abordarea de lucru a Grupului participativ pentru îmbunătățirea mediului de afaceri în municiliul Soroca a vorbit Gligor Stojcov, managerul Componentei Dezvoltare Economică Regională și Locală, proiectul SBC.

Bugetul proiectului este de circa 23.000.000 de euro, iar regiunile în care proiectul este activ sunt municipiile Soroca și Comrat, raioanele Leova, Strășeni și Eduneț, precum și raioanele din stânga Nistrului.

Vă propunem un material VIDEO de la semnarea Memorandumului, pregătit de reportera noastra, Ludmila Mărginean.


  • ETICHETE
  • LM
Articolul precedent5.000 de lei – acesta este costul unui iepure de câm vânat ilegal
Articolul următorMai mare soldă pentru militarii în termen – 500 de lei în loc de 150
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.