Ziua Națională a Culturii la Soroca surprinsă în imagini / GALERIE FOTO

0
182

După contramandarea de anul trecut din cauza restricțiilor pandemice, la Soroca s-a desfășurat astăzi tradiționalul spectacol cu prilejul Zilei Naționale a Culturii. Evenimentul, organizat de Secția Cultură și Turism Soroca i-a adunat în Palatul de Cultură pe cei mai talentați reprezentanți ai culturii locale.

Orchestra de fanfară răsuna de departe amintind că la Palatul de Cultură este sărbătoare, iar meșterii populari au venit să-și prezinte lucrările. Rând pe rând pe scenă au urcat Corul „Orantis”, Studioul muzical „Golden Star”, Cluburi de dansuri sportive „Prestige”, Teatrul Dramatic „Prometeu”, Ansamblul de dansuri populare „Nistrenii”, Ansamblul folcloric de feciori „Arcașii lui Ștefan” și Band orchestra „Doina”. Cei mai buni reprezentanți ai culturii locale au primit diplome din partea Ministerului Culturii, Consiliului Raional Soroca, primăriei municipiului Soroca și Secției Cultură și Turism.

Observatorul de Nord a transmis în direct evenimentul, iar în curând secvențele video vor fi plasate și pe site.

Articolul precedentTinerii și bibliotecarii din raionul Florești au fost instruiți în domeniul Advocacy și Lobby la nivel local și național
Articolul următorCum au marcat sorocenii Ziua Naţională a Culturii (VIDEO)
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.