Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului sărbătorită la Palatul de Cultură

0
88

Astăzi, pe scena Palatului de Cultură au fost înmânate diplome lucrătorilor din sistemul medical din raionul Soroca, cu ocazia Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului. La cuvântul de felicitare al președintelui raionului Soroca, Ghenadie Muntean, adresat tuturor celor prezenți în sală, s-a alăturat și președintele Consiliului județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Oaspetele a ținut să precizeze că apreciază dedicația, profesionalismul și munca nobilă a acestora. În prima parte a zilei, Petre Emanoil Neagu a întreprins o vizită de lucru la Spitalul raional Soroca. Dumnealui a reiterat că pe parcursul lunii iulie urmează să revină la Soroca cu o donație pentru spital.

“Îmi stimez colegii. Ne bucurăm că s-au efectuat lucrări de reparație la Centrul de sănătate din localitatate și că avem condiții mai bune”, a menționat Eleonora Netedu, Centrul de Sănătate Soroca.

“Îmi place mult profesia mea, cu toate că este foarte grea și responsabilă. În cariera mea, mai întâi am lucrat la spitalul republican, iar din anul 1991 la Centrul de Sănătate Rublenița. Diploma primită îmi aduce aminte de această responsabilitate, pentru că avem o datorie față de oameni, pe care o respect cu tot sufletul”, spune Maria Boțoroga, asistent medical de familie, cu o experiență de 38 de ani în domeniu.

Menționăm că în fiecare an, în a treia zi de duminică a lunii iunie este sărbătorită Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului.


Articolul precedentNicolae Botgros în fir de ață și cuie
Articolul următorDe ce agricultorii moldoveni nu-și asigură culturile?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.