Vox: Calitatea serviciilor de transport public în Soroca, ce spun locuitorii ? /VIDEO

0
609

După aproape 1 an și jumătate de la majorarea prețului în transportul public la Soroca, de la 2 la 5 lei, am întrebat sorocenii dacă calitatea serviciilor s-a îmbunătățit pe măsură ce tarifele au crescut. Iată ce ne -au relatat :

– După mărirea tarifului, eu personal am observat, circulând cu rutiera numărul 3, circulația nu s-a schimbat, cum mergea din 30 în 30 de minute, așa și merge. Și în plus, sunt unele momente. Spre exemplu, de la 1 până la orele 3 circulația poate fi foarte rară sau poate să nu fie deloc. Mă așteptam ca după mărirea tarifului să fie o responsabilitate mai bună.

-Totul a rămas la fel ca și cum ar fi fost cu 2 lei, sau chiar un leu. S-au promis unele schimbări, dar nimic nu s-a schimbat. Igiena ar trebui să fie mai bună, dar nu s-a observat acest lucru. Poți veni la ore fixe, poți întârzia. De multe ori, copiii întârzie la școală.

-Din start vreau să menționez faptul că taxa a fost cu adevărat modificată, dar calitatea serviciilor, cu părere de rău, nu se simte. Aș dori să vorbesc în special despre ruta numărul 3 din municipiul Soroca, care absolut deloc nu corespunde tuturor exigențelor legale. Putem să spunem și așa, fiindcă sunt sigur că tehnica acestui serviciu nu este una corespunzătoare. Uneori ai senzația că abia ajungi în dealul Sorocii și alteori te simți fericit doar pentru că ai ajuns. Programul a rămas la fel  incert. Oamenii stau ore întregi la stațiile de autobuz și așteaptă. Observăm că autoritățile nu se preocupă, deși, din câte îmi amintesc, aceasta era una dintre problemele foarte des discutate de către actuala primară, care promitea să le rezolve.


Articolul precedentDoi israelieni, prinși la vama Moldovei cu arme nedeclarate
Articolul următorVremea la Soroca: Prognoza meteo pentru vineri, 22 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.