Votează pentru soroceanca Eva-Ștefania Dorogan în concursul API

0
56

Soroceanca Eva-Ștefania Dorogan participă în concursul Asociației Presei Independente cu genericul „Importanța presei independente pentru dezvoltarea democratică a Moldovei“, lansat cu prilejul a 20 de ani de la fondarea instituției. O puteți susține cu voturile Dvs.

Eleva clasei a XII-a  la Liceul Teoretic “Ion Creangă” din Soroca, care este și deținătoarea titlului „Eleva anului 2016” în raionul Soroca, a aplicat la secțiunea Eseuri/Poezii, cu un eseu întitulat “Importanța presei independente pentru dezvoltarea democratică a Moldovei” – Curaj, Libertate, Responsabilitate”.

În total, la concurs au aplicat la concurs 54 de elevi din clasele gimnaziale și liceale din întreaga țară, la categoriile: ESEURI/POEZII, FOTOGRAFII/DESENE/CARICATURI ȘI FILME VIDEO/ANIMAȚII.

Lucrările vor fi evaluate de un juriu profesionist, iar cei mai buni autorii la fiecare categorie vor fi premiaţi de API, se arată în comunicatul instituției. Totodată, lucrările pot fi accesate și votate pe pagina web www.api.md, la rubrica API la 20 de ani, secțiunea Concurs pentru elevi, însă votul pe pagina web va avea un caracter consultativ pentru membrii juriului.

În perioada 26 iunie 2017 – 26 august 2017, vizitatorii site-lui pot vota pentru lucrarea/lucrările preferate, la una sau mai multe secțiuni diferite, având posibilitatea să acorde în decurs de 24 de ore cel mult trei puncte de la un calculator.

Lucrarea Evei poate fi citită și votată AICI.

Totalizarea rezultatelor concursului va avea loc la mijlocul lunii septembrie 2017, iar festivitatea de premiere – la 29 septembrie 2017, când se vor împlini 20 de ani de la înregistrarea Asociației Presei Independente (API). Autorii/autoarele celor mai bune două lucrări de la fiecare categorie de concurs vor fi premiați cu obiecte de preț (telefoane mobile, tablete etc). Premii de încurajare vor fi oferite și autorilor/autoarelor lucrărilor care vor obține cele mai multe voturi pe pagina web www.api.md.

Articolul precedent“MAGNIFICII”, jucat pe scena teatrului “V. Apostol”
Articolul următorVladimir Beşleagă va prezenta o carte audio pentru nevăzătorii din Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.