Voronin&Dodon ciuruiți în ultimul hal – ÎNCEP VREMURILE BUNE!

1
729

   TABLETA DE LUNI. Ceea ce trebuia să se întâmple – s-a întâmplat! Fie și cu o întârziere de vreo 30 de ani, (și)Republica Moldova a pășit pe cărarea care duce într-o lume mai bună, de unde (sunt convins) nu este cale de întoarcere. Voronin și Dodon au primit o lovitură care le va fi, cu siguranță!, fatală. Or, grimasa etalată aseară de Bătrâncea, în fața ziariștilor, numai a zâmbet nu semăna, iar declarația lui că BECS este în căutarea fraudelor comise de PAS nu a fost altceva decât o dorință de a pune sare pe coada celui care te-a ciuruit fără drept de apel.

Pentru sute de mii de moldoveni, din republică și din toată lumea, ziua de 11 iulie 2021 este una istorică, dar și un punct de pornire într-o lume nouă, poate chiar și un prim pas spre aderarea la Uniunea Europeană (conform ultimilor declarații ale oficialilor europeni, UE esta gata să primeasc în rândurile sale alți membri). Pe de altă parte, și în politică, ca și în sport, este mai ușor să obții victoria decât să te menții pe Olimp. În această ordine de idei ași vrea să cred că PAS-ul va ști cum să gestioneze victoria și că va coopta în echipa de la guvernare oameni din celelalte partide de dreapta, care ar putea cimenta această victorie frumoasă. Cu atât mai multă că, persoane demne se regăsesc și la PPDA, și la PUN, și la AUR, și prin alte formațiuni.

Și un cuvânt despre și pentru soroceni… Faptul că comuniștii și socialiștii nu se regăsesc pe primul loc mă face să cred că municipiul și raionul Soroca nu mai fac parte din „centura roșie” și că de acum înainte vom merge în alegeri cu mai mare curaj și încredere că totul are în sfârșit și că totul are un început.

Sunt mândru de voi, soroceni!


Articolul precedentLeul moldovenesc pierde teren, în raport cu valutele de referință
Articolul următorDe sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel, pentru unii privighetoarea nu mai cântă.
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

1 COMENTARIU

  1. Vointa poporului Hotii : voronin dodon greceanii buldog bolea furculita batrancea tirdea novac nichiforciuc tauber filip s.m.a….. la DUBA !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.