Vladimir Putin a felicitat-o pe Maia Sandu „cu ocazia împlinirii a 77 de ani de la finalizarea celui de-al Doilea Război Mondial”

0
620

Pe pagina de Facebook a Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova a fost publicat un mesaj de felicitare a președintelui FR, Vladimir Putin, pentru presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, cu ocazia zilei de 9 mai. 

„Mult stimata Maia Grigorievna, va felicit pe dumneavoastra si pe toti cetatenii Republicii Moldova cu ocazia implinirii a 77 de ani de la finalizarea celui de-al Doilea Razboi Mondial. Va rog sa transmiteti veteranilor de rzboi, care locuiesc pe teritoriul tarii dumneavoastra, sincere multumiri si respect, totodata, le doresc multa sanatate si multi ani inainte”, se arata in scrisoarea semnata de presedintele rus, Vladimir Putin.

Articolul precedentZiua Europei – ziua păcii, iertării și solidarității anul acesta umbrită de războiul din Ucraina
Articolul următorFotografia zilei: „Eliberatorii” pleacă din Soroca?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.