Virusul nu cedă, + 143 de cazuri noi, dintre care 8 infectați sunt din raionul  Soroca

0
705

     Încă o zi neagră de vineri. În urma efectuării a 1028 de teste primare și 189 de teste repetate, alte 143 de persoane au fost depistate cu corona virus. Cu părere de rău, raionul Soroca rămâne în lista neagră, cu încă 8 persoane infectate la pasiv.

Este regretabil și faptul că încă 15 cadre medicale au fost infectate, inclusive 5 doctori, 8 asistente medicale și 2 persoane din sistemul auxiliar.Și mai regretabile este faptul că au mai fost înregistrate și câteva decese, inclusive o femeie de 76 ani din Soroca:

Deces 235: Bărbat de 47 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 16 mai, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: insuficiență cardiovasculară, neuronală, cardiomiopatie mixtă.

Deces 236: Femeie de 58 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 12 mai, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: diabet zaharat, pielonefrită cronică, insuficiență renală, cardiomiopatie mixtă.

Deces 237: Femeie de 76 ani, din mun. Soroca. Internată la data de 17 mai, la Spitalul raional Soroca. Comorbidități: hipertensiune arterială, nefropatie hipertensivă, angiopatie diabetică, obezitate gr.2.

Articolul precedentModa primăvara-vara 2020: MĂȘTI DE CULOARE NEAGRĂ, CĂ SUNT MAI FRUMOASE ȘI MAI SEXY
Articolul următorDacă ai 50 de ani poți aplica la Programul „Prima Casă”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.