Viorel Țâmbaliuc este candidatul PAS la funcția de primar al municipiului Soroca

0
1262
 Alegeri locale 2023. Publicitate electorală.
 
  Organizația municipală a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), cu vot unanim și-a înaintat candidatul la funcția de primar al municipiului Soroca și echipa acestuia de consilieri. Este vorba despre Viorel Țâmbaliuc, care actualmente deține funcța de director al Penitenciarului nr. 6 din Soroca. 
 
 
  „Sunt onorat să-l avem în echipa noastră pe Viorel Țîmbaliuc, un tânăr energic, cu o viziune clară pentru dezvoltarea orașului, un model de integritate și etică în funcție publică, cu abilități solide de gestionare a situațiilor de criză, empatic și dispus să asculte și să reprezinte toate segmentele comunității, un lider eficient, capabil de a conduce și motiva subalternii și, foarte important, este „sorocean” de baștină, cu cunoașterea profundă a problemelor locale”, scrie pe pagina sa de Facebook, deputatul Parlamentului Republicii Moldova, Ion Babici. (FOTO: Facebook, Ion Babici)
 
Aflați de AICI cine mai vrea să fie primar de Soroca.
 
 

Articolul precedentA decedat Mircea Snegur, primul președinte al Republicii Moldova
Articolul următorMeteo: astăzi sunt posibile ploi și temperaturi de până la +28 de grade Celsius
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.