Vine școala: Guvernul alocă 50 de milioane de lei, află pentru ce vor fi cheltuiți

0
1456
Foto: pixabay.com

Pregătirile pentru noul an școlar sunt în toi. Guvernul va aloca 50 de milioane de lei pentru procurarea dezinfectanților și termometrelor care se vor regăsi în fiecare clasă de la 1 septembrie.

 „Sperăm că o să redeschidem, de la 1 septembre, instituțiile preșcolare și cele învățământ general. Am avut o discuție la Guvern în vederea procurării materialelor de protecție, mă refer la dezinfectați, dozatoare și termometre pentru fiecare clasă”, a declarat premierul Ion Chicu la conferința de presă în această dimineață.

Amintim că, începând cu 1 septembrie, elevii vor putea reveni în sălile de clasă, însă redeschiderea instituțiilor de învățământ în anul de studii 2020-2021 va fi posibilă după șapte scenarii. Acestea vor include revenirea 100% a elevilor în sălile de clasă, învățarea combinată, sau continuarea desfășurării lecțiilor în regim online.

Articolul precedentÎncă o sută de milioane de lei pentru susținerea agricultorilor care înregistrează pierderi
Articolul următorNumărul cazurilor de COVID-19 se apropie de 900: Află câți soroceni s-au infectat în zilele de odihnă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.