VIDEO: ”Port ie cu mândrie” în fotografiile cititorilor Observatorului de Nord

0
260

Cu ocazia Zilei Universale a Iei am provocat cititorii Observatorului de Nord să participe la MARATONUL FOTO ”Port Ie cu mândrie”.

Zeci de cititori au răspuns acestui îndemn, împărtășindu-și cu mândrie fotografiile pe pagina de Facebook a Observatorului de Nord. Îmbrăcați în ii tradiționale, participanții ne-au oferit ocazia de a ne aminti de rădăcinile noastre și de a demonstra lumii întregi frumusețea și bogăția culturii românești.

Vă propunem o galerie foto realizată în cadrul maratonului „Port ie cu mândrie” .

Ziua Universală a Iei, o sărbătoare a identității noastre culturale, este sărbătorită  pe 24 iunie în peste 50 de țări și 300 de localități de pe șase continente.

 


Articolul precedentRenato Usatîi anunță primele lucruri pe care le va face în calitate de președinte al țării – dizolvarea Parlamentului, alegeri anticipate și reîntregirea Republicii Moldova. PUBLICITATE POLITICĂ.
Articolul următorCum să evităm consecințele caniculei și să păstrăm sănătatea
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.