VIDEO: Medicii din Soroca: totul despre COVID

0
2329

Despre situația medicinii din Soroca, COVID și alte informații utile și interesante au vorbit invitații emisiunii „Observatorul”, medicul Eugenia Rezuș, șefa Secției Boli Interne și medicul Mihai Mîțu, care este și consilier raional.

Această emisiune a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articolul precedentCe-ați zice de un președinte Filat sau de un premier Platon? Sau, invers…
Articolul următorLeneșul în pandemie: dimineața nu fac nimic, iar după-amiaza mă odihnesc.
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.