(VIDEO) Ludmila Ceban a devenit din nou șefa Centrului de Sănătate Soroca

0
689

La data de nouă august s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de șef al ÎMSP Centrul de Sănătate Soroca. Două candidaturi au participat în concurs, este vorba de Ludmila Ceban, care a condus instituția până acum, și Petru Medvețchi, medic de profesie.

Candidații au prezentat în fața comisiei de concurs câte un proiect de management al instituției medicale pe care vor să o conducă. Totodată, aceștia au primit întrebări din partea membrilor comisiei. În urma jurizării, Ludmila Ceban a acumulat cel mai mare punctaj. Astfel, ea a ieșit învingătoare în concursul pentru șefia CS Soroca, pe care îl va conduce în următorii cinci ani. Potrivit procedurii, persoana câștigătoare a concursului a fost numită în funcție prin decizia Consiliului raional din 15 august.

În aceeași zi s-a desfășurat un concursul pentru șefia CS Visoca. În urma concursului șefă a devenit Agnesia Brighidin, care a condus instituția și anterior.

Vedeți în imaginile video de mai jos cum a decurs concursul pentru ocupația funcției vacante de șef al CS Soroca și Visoca.

video: Eupaticip.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.