VIDEO: Lipsa apei aprinde spiritele în Zastânca

0
610

Ședința de astăzi a consiliului local Zastânca s-a lăsat cu scandal. Toate proiectele de decizie de pe ordinea zi au fost amânate, iar unicul subiect de discuție a fost cel cu privire la alimentarea cu apă a zonei Candeba. Ședința a fost deosebită pe motiv că la ea au participat în premieră mai mulți săteni, care nu doar au asistat la procesul decizional, ci chiar s-au implicat și s-au dat cu părerea referitor la subiectul pus în discuție.

Canicula și pandemia nu opresc participarea cetățenilor

Deși era cald, iar soarele bătea nemilos, sătenii s-au folosit de dreptul lor legal de a participa și nu au cedat. Unii s-au dat la dos, dar au ținut cu tot dinadinsul să se informeze din prima sursă. Mulți săteni nu știau de faptul că ședințele consiliului sunt publice și că au dreptul să participe la ele, astfel au solicitat primarului să anunțe din timp sătenii despre desfășurarea altor ședințe. Urmăriți mai jos secvențe video de la ședința consiliului local din Zastânca.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.