(VIDEO) La Schineni a fost inaugurat Centrul Comunitar Incluziv

0
380

Întreaga comunitate din Schineni s-a adunat, marți, în centul satului, unde a fost inaugurat și sfințit Centrul Comunitar Incluziv. Instituția a apărut în urma unui proiect implementat de Asociația Obștească „Destin” din localitate, în parteneriat cu primăria comunei Schineni.

Astfel la Centrul Comunitar, amplasat în incinta Căminului Cultural din localitate, a fost amenajată o sală de fitness cu echipament sportiv modern și una pentru amatorii de ping-pong și biliard. Totodată, pentru a extinde serviciile Centrului, tinerii din localitate s-au implicat și ei. Astfel, sala destinată tinerilor care practică dansul, a fost dotată cu oglinzi, iar vestiarul cu dulapuri.

În cadrul proiectului au fost efectuate lucrări de reparație a interiorului, la care au participat zeci de voluntari din localitate. Atât grupurile de inițiativă, cât și voluntarii, dar și partenerii au fost decernați cu diplome. Cei prezenți la eveniment au avut parte și de un program festiv, astfel  inaugurarea Centrului a devenit o sărbătoare pentru întreaga comunitate.

Aflați mai multe detalii din materialul video, realizat de echipa Observatorului de Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.