VIDEO: Incendiu în dealul Sorocii. Și-ar fi dat foc la casă?

0
2980

În noaptea de 22 spre 23 septembrie, în dealul municipiului Soroca, pe strada Kiryat Ata a ars o casă. Vecinii spun că înainte de incendiu, pe la 22:00, proprietarul casei umbla în stare de ebrietate prin curte și striga că va da foc la casă. 

Pompierii au fost alertați pe la miezul nopții. “Cineva ne-a spus că în casă ar putea fi un copil și am făcut tot posibilul să stingem focul și să intrăm în locuință. Pe urmă copilul a fost găsit într-o casă din preajmă. Au ars bunurile din cele două odăi, la timp am răcit și scos butelia cu gaz propan-butan din incendiu. Versiunea preliminară este imprudența în timpul fumatului, dar urmează să verificăm toate detaliile” ne-a comunicat Serghei Plitoc, șef-adjunct al DSE Soroca. 

Deocamdată nu am reușit să vorbim și cu proprietarul casei, care s-a refugiat în altă parte, ca să aflăm și opinia sa referitor la motivele incendiului, dar suntem dispuși să o publicăm.

Articolul precedentDe unde a venit COVID-19 în Republica Moldova?
Articolul următorMâine are loc ședința Consiliului Municipal Soroca: Ce subiecte din domeniile educație și sport vor fi supuse votului
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.