VIDEO: Fă-ți vocea auzită la ”Tribuna cetățeanului”. Vezi primul mesaj de pe str. Muncii din Soroca

0
182

Platforma Euparticip.md inaugurează rubrica „Tribuna cetățeanului”, unde vor fi promovate ”secvențe video cu opiniile și problemele locuitorilor municipiului Soroca, care poate măcar în așa fel vor fi auzite de cei aleși”, informează organizatorii.

Primul mesaj din partea cetățenilor a și venit pe adresa platformei. Este vorba despre Vitalie Tonofa din municipiul Soroca, care relatează despre starea dezastruoasă a str. Muncii din municipiu.

Dacă doriți să vă faceți auzită vocea, contactați-ne pe euparticip.md@gmail.com ori scrieți-ne un mesaj aici pe pagina noastră de Facebook (Euparticip.md) cu problema voastră și datele de contact.

Această rubrică este cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

***

Acestă publicație a fost realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.