VIDEO: Cum arată cea mai spectaculoasă cascadă din preajma Nistrului?

0
2025

Pentru cei născuți și crescuți pe malul Nistrului, indiferent de care parte a râului, malul acestuia a fost și este locul preferat pentru joacă și plimbări. Pentru mulți cele mai frumoase amintiri sunt legate de Nistru. Dar câți dintre noi cunosc câte peisaje pitorești ascunde acest râu în cei peste 1000 de kilometri pe care-i face din munții Carpați spre Marea Neagră?

Una dintre cele mai pitorești cascade pe care o crează Jurin, unul dintre afluenții ucraineni ai Nistrului, se găsește între satele Usteciko și Nîrkov, regiunea Ternopil, fiind situat la aproape 300 de kilometri de Soroca. Cascada îi impresionează chiar și pe cei care cred că Nistrul și afluenții săi nu ne prea pot surprinde cu ceva. Recomandăm totodată să parcurgeți Canionul Nistrului, dar și să descoperiți meandrele spectaculoase de prin părțile noastre.


Articolul precedentLIVE: Consilierii raionali s-au întrunit în ședință
Articolul următorAcademia Virtuală a Antreprenorilor, o soluție UE pentru instruirea antreprenorilor pe timp de criză
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.