VIDEO: Compania ABLOY și-a deschis ușile (și) la Soroca

0
119

Compania finlandeză ABLOY, care face parte din grupul de companii ASSA ABLOY din Suedia, este primul producător din lume care a prezentat încă în anul 1907 primul tip de încuietoare cilindru, ajungând în prezent la cele mai înalte standarde de siguranță și confort la nivel global.

  La Soroca a venit cu prezentarea noului produs ABLOY PROTEC 2 care reprezintă ultima generație de soluții de securitate a locuințelor sau afacerilor, oferind securizare maximă. Această tehnologie include cilindri de orice tip, chei patentate și un sistem Master Key, care se livrează cu un card de identitate.

    Despre avantaje tehnologiei a vorbit Igor Bobrov, administratorul companiei ALLAS, reprezentantul oficial al grupului ASSA ABLOY  și a companiei ABLOY:

„…Compania oferă garanție pentru toți posesorii de cilindru or acest sistem nu poate fi deschis printr-o altă metodă nevandală decât cu cheia originală, având protecție absolută împotriva ruperii vandalizate, a spargerii prin  ,,bumping ‘’, deschiderii cu spercalu, pluscă mai are și protecție ,,anti-drilling‘’. Un alt avantaj este că nu există posibilitatea de a se face o copie de pe cheia originală în cazul că a fost pierdută. Compania ABLOY oferă garanție pentru 500 000 cicluri, iar dacă s-ar utiliza patru cicluri pe zi ar fi echivalentul la 342 ani”.

   La rându-i, reprezentantul oficial din Soroca Alexandru Cimbriciuc a declarat: „De astăzi la Soroca, organizația particulară de pază CIUAN-PU, pe care am onoarea să o prezint în raionul Soroc , în  parteneriat cu colegul meu Igor Bobrov, care conduce compania ALLAS din Chișinău, în afară de pază și securitate a agenților economici, a persoanelor fizice si juridice, vom presta și servicii de informare a oamenilor despre cât de important este ca locuințele si bunurile pe care le au în posesie să fie bine securizate. Toată informația o puteți primi la sediul nostru de pe str.Vasile Alecsandri, 2. din municipiul Soroca. Vom fi mereu disponibili să prezentăm acest produs tuturor celor interesați”.

 

Articolul precedentAstăzi, toată suflarea românească de la Soroca sărbătorește Ziua Drapelului Național al României
Articolul următorSoroceanul Ilie Damașcan va juca finala Cupei Republicii Moldova!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.