VIDEO// Boris IVASI: În rezolvarea oricărei probleme trebuie să existe doar un singur interes – interesul comunității

0
110

Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova: COMUNICARE PENTRU SCHIMBARE

Problema evacuării gunoiului a fost, este și, foarte probabil, va mai fi încă multă vreme una din cele mai stringente și mai mult mediatizate în raionul Soroca. Or, deloc întâmplător această temă a fost pusă în discuție și în cadrul emisiunii „Observatorul”, realizate de Asociația Obștească ”Info-DAVA”, care implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare”, în cadrul unui proiect de amploare cu genericul „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova”. La emisiunea care poate fi vizionată în produsul VIDEO de mai jos au fost invitați reprezentantul Direcției Gospodăriei Locativ-comunale Soroca, Nicolae Braniște (care însă s-a răzgândit în ultimul moment și cunoaștem noi la insistența cui, dar… nu ne supărăm, fiindcă astfel consideră unii că este bine să colaborezi cu mass-media neangajată), și ex-vicepreședintele raionului Soroca, Boris Ivasi, care cunoaște mai bine decât alții situația cu salubrizarea localităților raionului. Printr-o intervenție telefonică și-a expus părerea la temă și doamna Elena Bodnarenco, ex-primarul municipiului Soroca.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

 

Articolul precedentCR dorește să expertizeze lucrările de construcție a stadionului din satul Rublenița
Articolul următorIată primii participanți la concursul foto „OUL ÎNCONDEIAT — TRADIȚII PASCALE DE NEUITAT!”. Încearcă-ți și tu norocul!
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.