(Video) BE ACUM și PCRM s-au confruntat în dezbateri electorale

0
382

Redacția Observatorul de Nord a organizat dezbateri electorale între partidele înregistrate în scrutinul electoral din 24 februarie curent. Șase partide politice au acceptat invitația: PCRM, PN, Partidul Verde Ecologist, Democrația Acasă, Voința Poporului, BE ACUM DA și Pas. 

La prima emisiune au participat reprezentanta Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Elena Bodnarenco și reprezentantul BE ACUM DA și PAS, Mihai Mâțu.

Emisiunea este realizată de redacția „Observatorul de Nord” în cadrul proiectului „Cititori informați — alegători conștienți”, finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare. Viziunea din produsele media realizate în cadrul proiectului nu reprezintă opinia sau poziția Agenției.


Articolul precedentDe astăzi, moldovenii pot călători în Turcia doar cu buletinul de identitate
Articolul următorSorocenii sunt invitați, astăzi, la întâlnire cu Savatie Baștovoi
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.